Hirsirakentaminen tarpeesi mukaan

Rakennamme sinulle halutessasi muuttovalmiin hirsitalon avaimet käteen -periaatteella, tai vaihtoehtoisesti toteutamme rakennustoimenpiteet asennuslaajuuden tarpeen mukaan. Hirsirakentaminen elää ja voi hyvin Suomessa sekä hirsitalo myös miellyttää kotimaista silmää vuosikymmenestä toiseen.

Hirsitalo hengittää sekä tasaa luontaisesti lämpöä ja kosteutta. Luontaisesti eristävä ja hengittävä hirsirakenne tarjoaa yhdessä paketissa talon rungon sekä sisä- ja ulkopinnat. Hirsi sopeutuu monenlaisiin tilanteisiin ja ilmanvaihteluihin. Hirsien ja puun käyttö rakentamisessa on myös ekologinen valinta.

Hirsirakentaminen ja hirsitalon pystytys vaatii erikoiskalustoa ja vankkaa osaamista. Varmista uuden hirsitalokotisi laatu ja pitkäikäisyys pystyttämällä se ammattilaistemme avulla. Pidämme huolen, että hirsitalosi on rakennettu ammattitaidolla.

Hirsirakennusten huollot ja säädöt pidentävät ikää

Vankka hirsitalo kestää sukupolvesta toiseen, kunhan sitä hoidetaan säännöllisesti ja oikein. Hirsirakennus onkin syytä tarkistuttaa tasaisin väliajoin ja huollattaa asiantuntijalla. Tarkastamme, huollamme ja säädämme hirsirakennukset puolestasi. Toimialueemme on koko Suomi.

Hirsitalon rakentaminen on ekologinen valinta

Puu on ympäristöystävällinen ja uusiutuva rakennusmateriaali. Hirren valmistus vie vähemmän energiaa kuin moni muu rakennusmateriaali. Hirsitalon seinärakenteet ovat umpipuuta, joten kosteus ei pääse rakenteisiin. Hyvin hoidetut hirsitalot kestävätkin monta sukupolvea.

Hirsitalon rakentaminen on myös taloudellinen ratkaisu meillä Pohjolassa. Seinät varaavat itseensä auringon energiaa. Tämä säilyy pitkään ja vähentää lämmityksen tarvetta. Hirsi varaa myös kesäöinä viileyttä ja pitää asunnon helteen sattuessa miellyttävän lämpöisenä.