Uudisrakentaminen ja korjausrakentaminen

Rakennamme uuden kotisi perustuksista kattoon asti.

Uudisrakentaminen on aina vaativa projekti, joka kannattaa jättää laadun takaamiseksi osaavan ammattilaisen huoleksi. Toteutamme uudisrakennusprojektin jokaisen vaiheen aina perustuksista julkisivun toteutukseen saakka. Hoidamme eri urakkaosuuksien oikea-aikaisen tekemisen ja eri materiaalien saamisen ajoissa työmaalle.

Korjausrakentaminen pitää sisällään rakennuksen korjaamista tai muuttamista. Laadukkaasti toteutettuna sen jäljet kantavat kauas. Korjausrakentaminen voi tarkoittaa esimerkiksi rivitalon, kerrostalon, toimitilojen tai omakotitalon kattavaa korjausta, ulkona tai sisällä. Olemme täyden palvelun rakennusliike.

Hirsitalo hengittää sekä tasaa luontaisesti lämpöä ja kosteutta. Luontaisesti eristävä ja hengittävä hirsirakenne tarjoaa yhdessä paketissa talon rungon sekä sisä- ja ulkopinnat. Hirsi sopeutuu monenlaisiin tilanteisiin ja ilmanvaihteluihin. Hirsien ja puun käyttö rakentamisessa on myös ekologinen valinta.

Hirsirakentaminen ja hirsitalon pystytys vaatii erikoiskalustoa ja vankkaa osaamista. Varmista uuden hirsitalokotisi laatu ja pitkäikäisyys pystyttämällä se ammattilaistemme avulla. Pidämme huolen, että hirsitalosi on rakennettu ammattitaidolla.

Nostopalvelu ja nostoasennus

Tulemme avuksi, kun tarvitset nostopalveluja. Nostamme esimerkiksi työkoneet, tavarat, erilaiset elementit, veneennostot, nostot omakotitalojen ja mökkien rakentajille sekä myös vaativat teollisuusnostot.

Nostotyö vaatii varmuutta. Tiimimme ja nosturiautomme palvelevat luotettavasti esimerkiksi rakennustarpeiden nostoissa ja asennuksissa. Nostopalveluitamme hyödyntävät niin yksityishenkilöt, yritykset kuin taloyhtiötkin. Toimialueemme on koko Suomi.